Tämä laukku pelastaa häslingiltä: Ultrakevyt ja kokoontaitettava matkalaukku kulkee aina mukana

Mitä tulet oppimaan lukemalla seuraavan artikkelimme matkustamisen helpottamisesta laajennettavan matkalaukun avuin:

1. Laajennettava matkalaukku takaa mukavuuden
2 . Pakkaa kuin pro: Vinkkejä ja niksejä
3. Kokoontaitettavat matkalaukut vs. tavalliset matkatavalaukut
4. Usein kysytyt kysymykset ultrakevyistä matkalaukuista

 

Laajennettava matkalaukku takaa mukavuuden

 

Kuvittele seuraava keissi: Matkaat sellaisen laukun kanssa, joka voidaan helposti taittaa yhtä pieneksi kuin kirjan silloin, kun sitä ei enää tarvita. Kuulostaa kätevältä, eikö?

Ei enää tarvetta painia tilaa vievien matkatavaroiden kanssa tai jättää tavaroita kotiin, koska tila loppui kesken.

Laajennettava laukku sisällyttää kaikki olennaiset tavarat, ja kotiin päästyäsi voit taittaa laukun kokoon ja säilyttää haluamallasi tavalla.
 
Kuin kaksi kärpästä yhdellä iskullaa! Se mahduttaa sisälleen yllättävän paljon tavaraa, mutta se painaa vain vaivaiset 300 grammaa! Rehellisesti sanottuna...

Onko enää edes kyseessä laukku, voisinko kysyä? Pakollinen hankinta jokaiselle vähänkin matkaavallee, joka kaipaa jotain uutta parantaakseen pakkaamistaan.


Vinkkejä ja niksejä pakkaamisvaikeuksiin

Okei, saatoit ehkä hieman jo vakuuttua... Kyseessä on siis kokoontaitettavista eli laajennettava matkalaukku. Tai lentolaukku. Rakkaalla on monta nimeä.
Seuraavaksi jaan sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten voit pakata kuin boss hyödyntämällä tätä pahista.
  • Rullaa, älä taita: Unohda vaatteiden taittelu; se on amatööreille. Rullaa ne tiukasti kuin pienet burritot säästääksesi tilaa ja samalla vältät rypyt. Järjestä ne sitten laukkuun siten kuin pelaisit Tetristä, jotta käytät tilan hyödyksi mahdollisimman tehokkaasti.
  • Pakkauskuutiot = pelastus: Vakavasti ottaen, investoi pakkauskuutioihin. Ne auttavat sinua järjestämään tavarasi erillisiin, siisteihin osioihin. Ei enää sotkuisen laukun penkomista!
  • Raskaat tavarat pohjalle: Laita raskaimmat tavarat, kuten kengät tai kirjat, aina laukun pohjalle. Näin paino jakautuu tasaisesti, eikä tavarat painu kuljetuksen aikana.
  • Tunge sukat kenkiin: Älä tuhlaa tilaa! Tunge pienet sukat ja alusvaatteet suoraan kenkiin. Jokainen rako on tärkeä.

Usko pois, kun hallitset yllä olevat pakkaustekniikat, tulet hämmästymään siitä, miten paljon tämä kompakti kokoontaitettava ja laajennettava laukku vetää sisäänsä.
Seuraavalla matkallasi saatat kokea itsesi kuin pakkausninjaksi, joka sujauttelee tavaroita laukkuun kevyesti ja vaivattomasti.
 
Laajennettavat laukut vs. tavalliset matkatavaralaukut
Kuule, ymmärrän kyllä. Perinteisille matkalaukuille on paikkansa. Mutta kuuntele kuitenkin, miksi laajennettavat ja ultrakevyet matkalaukut ovat usein parempi valinta, erityisesti meille usein lentäville ja matkaaville.
 
  • Säästää tilaa: Tämä jo käsiteltiinkin, mutta se kannattaa silti toistaa. Nämä laukut voidaan pakata niinkin pieneksi kuin kirja, joten ota ne mukaan silloin kun tarvitset lisätilaa tai hätävaran, tai pakkaa niihin kaikki tarvitsemasi seuraavaa matkaasi varten. Näiden tilavuus on jopa 40 litraa!
  • Kevyt: Toisin kuin tilaa vievät matkalaukut, ultrakevyet laajennettavat lentolaukut on valmistettu kevyistä, mutta samalla kestävästä nailon-kankaasta (tuttu meille suomalaisille tuulitakeista!).
  • Monikäyttöinen: Olitpa sitten lähdössä viikonloppureissuun tai kuukauden kestävälle reppureissulle, kokoontaitettava laukku mukautuu tilanteesi mukaan. Tämä laukku on kuin matkatavaroiden sveitsiläinen linkkari.
  • Helppo kantaa mukana: SE pysyy mukana joko olalla kannettaessa tai sitten voit kätevästi sujauttaa sen isomman matkalaukkusi (kyllä, osa meistä matkaa hieman leveämmin, kröh) kahvan ympärille, niin kuin tästä kuvasta se näkyy kätevästi.
  • Budjettiystävällinen: Jos haluat säästää matkakuluissasi, tämä laajennettava lentolaukku sopii täydellisesti niille, jotka matkustavat pienellä budjetilla. Koska: se luokitellaan käsimatkatavaraksi, mutta sen saa ottaa koneeseen maksutta! Viimeksi matkasin Prahaan viikonlopuksi ja kannoin kaikki tarvitsemani tämän mukana, aina varakengistä meikkipussiin.
 
 

Usein kysytyt kysymykset: Mikä ihmeen laajennettava lentolaukku?

Onko sinulla vielä kysyttävää näistä tilaa säästävistä ihmeistä?
Ei hätää, minulla on sinulle muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä.
 

K: Ovatko laajennettavat laukut tarpeeksi kestäviä tiheään käyttöön?

V: Ehdottomasti! Vaikka ne on suunniteltu kevyiksi, sen kangas on nailonia, joka on kestävä materiaali, joten se pysyy kestävänä myös pitkän auringolle tai jopa kemikaaleille altistumisen jälkeen.
 

K: Voinko käyttää tätä laukkua pääasiallisena käsimatkatavarana?

V: Takuulla! Tämä laukku vastaa käsimatkatavaroiden kokorajoituksia (enimmäismitat (pituus x leveys x korkeus) 55 cm x 40 cm x 23 cm), joten ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi pääasiallisena käsimatkatavarana.
 

K: Miten puhdistan ja huollan laukkuani?

V: Niiden pinta voidaan puhdistaa miedolla saippuavedellä. Älä kuitenkaan laita niitä pesukoneeseen, sillä sen sisällä oleva vettä pitävä tasku ei kestä kuumia lämpötiloja.
 

K: Voinko pakata kokoontaitettavan laukun kirjattuihin matkatavaroihini?

V: Totta hitossa! Tämä on yksi kokoontaitettavien matkalaukkujen suurimmista eduista. Kun niitä ei käytetä, voit taittaa ne pieneen kokoon ja kätkeä ne isompaan aukkuun tai reppuun. Tilansäästöä parhaimmillaan.


K: Onko käsimatkatavaroille asetettu paino- tai kokorajoituksia?


V: Vaikka tämä laajennettava ja ultrakevyt lentolaukku on hyvin kevyt (vaivaiset 300 grammaa), joillakin lentoyhtiöillä saattaa olla paino- tai kokorajoituksia käsimatkatavaroille. Tarkista aina ennen matkaa lentoyhtiöltäsi, että pakattu laukkusi täyttää niiden vaatimukset. Rajoitukset vaihtelevat 8 ja 12 kilogramman välillä.

 
K: Voinko käyttää kokoontaitettavaa laukkua muuhun toimintaan kuin matkustamiseen?


V: Ehdottomasti! Nämä pahikset ovat erittäin monikäyttöisiä. Niitä voidaan käytetään treenikassina, mökkilaukkuna tai jopa ylimääräisenä laukkuna kauppaostoksilla tai työ- tai koulutavaroiden kuljettamiseen. Mahdollisuuksia on loputtomasti.

 


Siinä se on, hyvät ystävät. Kun näihin usein kysyttyihin kysymyksiin on vastattu, voit luottaa siihen, että investointi laajennettavaan lentolaukkuun on järkevää ja että seuraava seikkailusi sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja organisoidusti.
 
Riippumatta siitä, minne resissuviettisi vie sinut, hyvin valittu laukku voi olla täydellinen pelinmuuttaja.

Pakkaa siis kevyesti, pakkaa fiksusti ja anna näiden tilaa säästävien ihmeiden olla uskollisia kumppaneitasi jokaisella matkallasi.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.