Matkasta selviytyminen: Laukku, joka ei petä kesken loman!

Matkasta selviytyminen: Laukku, joka ei petä kesken loman!


Hei, matkahullut! Jokainen meistä on ollut siinä tilanteessa - pakkaat elämäsi ylitäytettyyn matkalaukkuun tai vanhaan, surkeaan lentolaukkuun, ja olet varma, että se selviää vielä yhdestä seikkailusta.

Mutta matkan puolivälissä sen pyörät ovat rikki, vetoketju jumissa ja alusvaatteet lojuvat lentokentän lattialla. Hei vaan, uusi kaupunki!
 
Tarvitset ehdottomasti siis sellaisen laukun, joka pysyy mukana maailmaa kiertävän elämäntyylisi kanssa. Sellainen, joka viestii "minä hoidan tämän", raahasitpa sitä sitten Pekingin portaissa tai tunget sitä junan hattuhyllylle Pariisissa.

 

Luotettava matkakaveri, joka ei jätä sinua pulaan, kun sen rengas on rikki tai hihna katkennut muutaman kolhun jälkeen.
 
Joten selvitetäänpä, miten hankkia tällainen voittamaton kaveri seuraavalle matkallesi.

 

Matkatavaroiden mestari - laajennettava käsimatkatavaralaukku

Niille, jotka haluavat pakata kevyesti ja välttää maksullisen matkatavaran, on tärkeää, että käsimatkatavaroiden kantajana on tehokas laukku. Kannattaa valita sellainen, joka on valmistettu kestävästä materiaalista, kuten nailonista, ja joka kestää jopa kovaotteisten miehistön käsittelyn.

Tukevat hihnat ja kestävä kangas ovat välttämättömiä, jotta selviydyt taistelusta lentokoneen ruuman säilytyslokeroiden kanssa.

Ei mikään raukkamainen juttu, hyvät ystävät. Loppujen lopuksi, kukapa haluaisi olla se säälittävä tyyppi, joka painii säälittävän, löysän laukkunsa ulos ahtaasta lokerosta muiden matkustajien tuijottaessa sinua? Se ei näytä hyvältä, koettu on.

 

Reissaajan BFF

Jos mieluummin matkaat koko maallinen omaisuutesi mukana, haluat varmasti laukun, joka on valmis mihin tahansa seikkailuun. Puhumme isoista, tilavista ja kestävästä kankaasta valmistetuista matkalaukuista.
 
Eikä mistään sellaisista puolikuntoisista kasseista, jotka eivät selviäisi edes lyhyestä viikonlopusta. Tarvitset laukun, joka kestää kaatosateet, julkisissa liikennevälineissä tapahtuvat tönäisyt ja kyllä, jopa vahingossa tapahtuneen tippumisen hostellin kerrossängyltä liian monen pubikierroksen seurauksena. Sen on kestettävä tempauksesi.

 


Usein kysytyt kysymykset laajennettavasta lentolaukusta


 
Okei, entäs pehmeät vs. kovakuoriset laukut - mikä on ero?

Kovakuoriset laukut ovat vankka suoja tavaroillesi, mutta vievät tilaa hullun lailla. Pehmeät kangaslaukut on helpompi tunkea ahtaisiin tiloihin, mutta ne eivät kestä yhtä paljon rasitusta. Pehmeät laukut, jotka on valmistettu kestävistä kankaista, kuten nailonista, ovat yleensä paras vaihtoehto. Niissä on juuri tarpeeksi joustovaraa, mutta ne ovat silti suojaavia.

 
Ovatko pyörät ja kahvat todella niin tärkeitä?

Tiedät kyllä! Kun olet raahannut matkalaukkujasi lentokenttäterminaalien ja kaupungin katujen sokkeloissa, toivot, että olisit hankkinut hieman pienemmän laukun, joilla voit valloittaa minkä tahansa maaston helposti. Muista myös, että ergonominen, sielua säästävä teleskooppikahva säästää hartioitasi ja selkääsi. Ja entäs, jos voit lisätä kahvaan kiinni vielä tämän pahiksen!


Mutta entäpä miten stailaan laukkuni kanssa?


Me kaikki haluamme laukun, joka näyttää yhtä raikkaalta kuin me maailmanmatkaajat, eikö niin? Saatavilla on paljon naurettavan tukevia, mutta silti lennokkaita laukkuja, jotka saavat sinut näyttämään siltä pelottomalta matkailijalta, joka oletkin. Älä vain uhraa liikaa hyötyominaisuuksia grammailun vuoksi - todellisuudessa tarvitset ennen kaikkea toimivan laukun ja vasta sen jälkeen muodikkaan asun.


Vinkkejä sen suhteen, miten saisin laukkuni kestämään?


Kohtele sitä kuin rakasta ystävääsi! Älä ole raakalainen lastatessasi ja purkaessasi laukkua, äläkä todellakaan täytä sitä niin täyteen, että se repeää saumoista. Hanki tyylikäs matkasuoja tai sadesuoja, joka suojaa sitä säältä. Ja hygienian vuoksi pyyhi se matkojen jälkeen, jotta se pysyy siistinä ennen seuraavaa lentoonlähtöä!
 
Loppujen lopuksi investoimalla nyt luotettavaan ja kestävään matkalaukkuun säästyt päänsäryiltä, sotkuisilta vaatteilta ja turhilta korjaustöiltä myöhemmin. Seikkailusi ansaitsevat upean laukun, joka kestää iskut yhtä hyvin kuin sinä. Joten luovu surkeista käsilaukuista ja valmistaudu pitkiin matkoihin, hyvä reissuväki!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.